Studenci

ROCZNIK 2022/2023

Wyłonieni w procesie pre-eliminacji na poziomie szkół średnich o profilach gastronomicznych, następnie poddani egzaminom wstępnym: ustnym oraz pisemnym; poznajcie ostateczną listę studentów rocznika 2022-2023 Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere. Sylwetki studentów zostały zaprezentowane w kolejności alfabetycznej.

Dawid Cieśliński
Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta w Poznaniu
Wiktoria Czarnecka
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 w Warszawie
Dominik Diug
Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi
Aleksandra Dobroszek
Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi
Izabela Fiodor
Zespół Szkół Turystyczno-Gastronomicznych w Mińsku Mazowieckim
Julita Gąska
Zespół Szkół Zawodowych nr 4 im. Adama Chętnika w Ostrołęce
Jakub Godlewski
Zespół Szkół Ponadpodstawowych im. Gen. W. Sikorskiego, Pomiechówek.
Marta Janke
Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta w Poznaniu
Anna Kołodziejczyk
Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta w Poznaniu
Wiktoria Koziatek
Zespół Szkół Zawodowych nr 4 im. Adama Chętnika w Ostrołęce
Zofia Kruszewska
Zespół Szkół Spożywczo-Gastronomicznych, Warszawa
Zofia Kułakowska
Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta w Poznaniu
Oliwia Lis
Powiatowy Zespół Szkół Ponadpodstawowych w Serocku
Marta Lisiewicz
Zespół Szkół im Michała Konarskiego
Agata Malinowska
Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi
Dawid Pawłowski
Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi
Alicja Piwowarczyk
Zespół Szkół Zawodowych nr 4 im. Adama Chętnika w Ostrołęce
Weronika Stefańska
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 w Warszawie
Damian Ścięgaj
Zespół Szkół Zawodowych nr 4 im. Adama Chętnika w Ostrołęce
Kamil Śmietański
Zespół Szkół Turystyczno-Gastronomicznych w Mińsku Mazowieckim
Marta Wachnicka
Zespół Szkół im Michała Konarskiego
Karol Wajda
ZSEG im.J.Piłsudskiego Tarnów
Andrzej Walecki
Zespół Szkół Ponadpodstawowych im. Gen. W. Sikorskiego, Pomiechówek
Jakub Wysocki
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2, Warszawa
Gotowanie zamienia się w sztukę

Uczeń zamienia się w mistrza

Akademia Mistrzów Smaku by Belvedere, przyjmuje pod swoje skrzydła najzdolniejszych młodych ludzi, kształcących się na kierunkach gastronomicznych.

Misja Akademii

Misją Akademii Belvedere jest pomaganie najzdolniejszym młodym ludziom w rozwoju ich talentu i pasji jaką jest sztuka kulinarna na najwyższym światowym  poziomie.

Wizja przyszłości

Wierzymy, że nasze wsparcie pozwoli uczniom rozwinąć skrzydła. W ten sposób wykształcimy prawdziwych Mistrzów Smaku, będących kreatorami kulinariów w Polsce i na świecie.

Wspierają Akademię
Akademia Mistrzów Samku,by Belvedere,Akademia kulinarna,szkoła gotowania,edukacja młodzieży,trener kulinarny,trenerzy kulinarni,szkoła cukiernicza,Belvedere,David Gaborioud,Maciej Rosiński,Michał Iwaniuk,Elżbieta Nitsze,Kurs gotowania,szkół gastronomicznych,szkoły gastronomiczne,akademii kulinarnej,program kształcenia
PATRON HONOROWY
PATRON HONOROWY
sponsor GŁÓWNY
sponsor GŁÓWNY
sponsor
sponsor
sponsor
patron medialny
patron medialny
patron medialny

Akademia Mistrzów Smaku

by Belvedere

Organizator

Belvedere Gourmet Group
Belvedere-Cafe Łazienki Królewskie Sp. z o.o.
ul. Agrykola 1, 00-460 Warszawa

Skontaktuj się:

Kierownik Projektu:

Anna Paprocka
+48  661 996 221
akademia@belvedere.com.pl