Organizacja

Rocznik 2022/2023

Doskonałe warunki do nauki

Terminarz warsztatów

W roku akademickim 2022/2023 zaplanowano 15 całodniowych warsztatów kulinarnych, w tym jeden warsztat dwudniowy, a także dodatkowy warsztat on-line.
Każdy z warsztatów składa się z warsztatu kulinarnego (6 godz.) z 2 trenerami Akademii, a także z wykładu z ekspertem (2 godz.) i odbywa się w godz. 10.00-18.00 (prosimy o przybycie pół godziny wcześniej w celu przygotowania się do zajęć: przebranie się w kitle, podpisanie listy obecności).

Warsztaty nr. 1

27 września 2022

Atelier Chefs Culinar

WARSZTAT KULINARNY:
Wołowina od A do Z oraz tajniki kuchni francuskiej.
Prowadzący: David Gaboriaud i Krystian Zalejski.

 

David Gaboriaud
Trener Kulinarny
Krystian Zalejski
Trener Kulinarny
Poprzedni
Następny
Tomasz Łagowski
Trener Kulinarny
Tomasz Kolecki
Ekspert Akademii
Poprzedni
Następny

Warsztaty nr. 2

10 października 2022

Restauracja Belvedere

WARSZTAT KULINARNY: Menu degustacyjne i fine dining.
Prowadzący: Tomasz Łagowski 

WARSZTAT EKSPERCKI: warsztat sommelierski.
Prowadzący: Tomasz Kolecki

Warsztaty nr. 3

19 października 2022

Warsaw Academy of Pastry Arts

WARSZTAT KULINARNY: Podstawowe ciasta i kremy w cukiernictwie.
Prowadzący: Michał Iwaniuk i Michał Wiśniewski

WYKŁAD EKSPERCKI: Dietetyka
Prowadzący: Angelika Motopulos

Michał Iwaniuk
Trener Kulinarny
Maciej Wiśniewski
Trener Kulinarny
Angelika Maotopulos
Ekspert Akademii
Poprzedni
Następny
David Gaboriaud
Trener Kulinarny
Agata Wojda
Trener Kulinarny
dr inż. Artur Głuchowski
Ekspert Akademii
Poprzedni
Następny

Warsztaty nr. 4

16 listopada 2022

Atelier Chefs Culinar

WARSZTAT KULINARNY: Drób – gęś. Garnisz i plating na talerzu.
Prowadzący: Agata Wojda I David Gaboriaud 

WYKŁAD EKSPERCKI: Multisensoryczność posiłku – aspekty związane z wizualizacją potraw (plating), nowoczesnymi metodami składania zamówień i serwowania potraw.
Prowadzący: dr inż. Artur Głuchowski

Warsztaty nr. 5

30 listopada 2022

Studio Aruana - Hotel Narvil

WARSZTAT KULINARNY: kuchnia roślinna – warzywa i owoce
Prowadzący: Daria Ładocha oraz Grzegorz Zawierucha

WYKŁAD EKSPERCKI: Kompetencje przyszłości. Trening umiejętności
Prowadzący: Renata Kozłowska

Daria Ładocha
Trener Kulinarny
Grzegorz Zawierucha
Trener Kulinarny
Renata Kozłowska
Ekspert Akademii
Poprzedni
Następny
Doskonałe warunki do nauki

Miejsca

Akademia Mistrzów Smaku by Belvedere zapewnia idealne warunki do rozwoju studentów. Dzięki współpracy z liderami organizacji specjalistycznych szkoleń kulinarnych oddajemy do dyspozycji studentów nowoczesne studia kulinarne dopasowane do tematyki warsztatów.

Akademia Mistrzów Samku,by Belvedere,Akademia kulinarna,szkoła gotowania,edukacja młodzieży,trener kulinarny,trenerzy kulinarni,szkoła cukiernicza,Belvedere,David Gaborioud,Maciej Rosiński,Michał Iwaniuk,Elżbieta Nitsze,Kurs gotowania,szkół gastronomicznych,szkoły gastronomiczne,akademii kulinarnej,program kształcenia

Restauracja Belvedere

Ul. Agrykoli 1 w Warszawie, wjazd od ulicy Parkowej

Akademia Mistrzów Samku,by Belvedere,Akademia kulinarna,szkoła gotowania,edukacja młodzieży,trener kulinarny,trenerzy kulinarni,szkoła cukiernicza,Belvedere,David Gaborioud,Maciej Rosiński,Michał Iwaniuk,Elżbieta Nitsze,Kurs gotowania,szkół gastronomicznych,szkoły gastronomiczne,akademii kulinarnej,program kształcenia

Atelier Chefs Culinar

Chefs Culinar
ul. Kulinarna 6 w Wiskitkach

Akademia Mistrzów Samku,by Belvedere,Akademia kulinarna,szkoła gotowania,edukacja młodzieży,trener kulinarny,trenerzy kulinarni,szkoła cukiernicza,Belvedere,David Gaborioud,Maciej Rosiński,Michał Iwaniuk,Elżbieta Nitsze,Kurs gotowania,szkół gastronomicznych,szkoły gastronomiczne,akademii kulinarnej,program kształcenia

Studio Aruana

Hotel Narvil Conference & Spa

ul. Czesława Miłosza 14A
w Serocku

Akademia Mistrzów Samku,by Belvedere,Akademia kulinarna,szkoła gotowania,edukacja młodzieży,trener kulinarny,trenerzy kulinarni,szkoła cukiernicza,Belvedere,David Gaborioud,Maciej Rosiński,Michał Iwaniuk,Elżbieta Nitsze,Kurs gotowania,szkół gastronomicznych,szkoły gastronomiczne,akademii kulinarnej,program kształcenia

Chef’s Table by Ernest Jagodziński

ul. Wyspiańskiego 26 w Poznaniu

Akademia Mistrzów Samku,by Belvedere,Akademia kulinarna,szkoła gotowania,edukacja młodzieży,trener kulinarny,trenerzy kulinarni,szkoła cukiernicza,Belvedere,David Gaborioud,Maciej Rosiński,Michał Iwaniuk,Elżbieta Nitsze,Kurs gotowania,szkół gastronomicznych,szkoły gastronomiczne,akademii kulinarnej,program kształcenia

Warsaw Academy of Pastry Arts

Ul. Wiejska 13A w Pruszkowie

Akademia Mistrzów Samku,by Belvedere,Akademia kulinarna,szkoła gotowania,edukacja młodzieży,trener kulinarny,trenerzy kulinarni,szkoła cukiernicza,Belvedere,David Gaborioud,Maciej Rosiński,Michał Iwaniuk,Elżbieta Nitsze,Kurs gotowania,szkół gastronomicznych,szkoły gastronomiczne,akademii kulinarnej,program kształcenia

Akademia Czekolady Callebaut

ul. Nowy Józefów 36 w Łodzi

wiedza zdobywana w praktyce

Realizacje

Studentom Akademii dajemy również możliwość uczestniczenia maksymalnie 2 razy w miesiącu w największych i najbardziej prestiżowych realizacjach cateringowych, będących oprawą spektakularnych eventów, gali, bankietów, konferencji i innych wydarzeniach. Terminarz będzie podawany na bieżąco z wyprzedzeniem.

Akademia Mistrzów Samku,by Belvedere,Akademia kulinarna,szkoła gotowania,edukacja młodzieży,trener kulinarny,trenerzy kulinarni,szkoła cukiernicza,Belvedere,David Gaborioud,Maciej Rosiński,Michał Iwaniuk,Elżbieta Nitsze,Kurs gotowania,szkół gastronomicznych,szkoły gastronomiczne,akademii kulinarnej,program kształcenia

Belvedere Catering

Centrum produkcyjne Belvedere Catering
Ul. Raszyńska 13 w Piasecznie

Wspierają Akademię
PATRON HONOROWY
PATRON HONOROWY
sponsor GŁÓWNY
sponsor GŁÓWNY
sponsor
sponsor
sponsor
patron medialny
patron medialny
patron medialny

Akademia Mistrzów Smaku

by Belvedere

Organizator

Belvedere Gourmet Group
Belvedere-Cafe Łazienki Królewskie Sp. z o.o.
ul. Agrykola 1, 00-460 Warszawa

Skontaktuj się:

Kierownik Projektu:

Anna Paprocka
+48  661 996 221
akademia@belvedere.com.pl