Studenci

ROCZNIK 2022/2023

Wyłonieni w procesie pre-eliminacji na poziomie szkół średnich o profilach gastronomicznych, następnie poddani egzaminom wstępnym: ustnym oraz pisemnym; poznajcie ostateczną listę studentów rocznika 2022-2023 Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere. Sylwetki studentów zostały zaprezentowane w kolejności alfabetycznej.

Dawid Cieśliński
Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta w Poznaniu
Wiktoria Czarnecka
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 w Warszawie
Dominik Diug
Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi
Aleksandra Dobroszek
Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi
Izabela Fiodor
Zespół Szkół Turystyczno-Gastronomicznych w Mińsku Mazowieckim
Julita Gąska
Zespół Szkół Zawodowych nr 4 im. Adama Chętnika w Ostrołęce
Jakub Godlewski
Zespół Szkół Ponadpodstawowych im. Gen. W. Sikorskiego, Pomiechówek.
Marta Janke
Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta w Poznaniu
Anna Kołodziejczyk
Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta w Poznaniu
Wiktoria Koziatek
Zespół Szkół Zawodowych nr 4 im. Adama Chętnika w Ostrołęce
Zofia Kruszewska
Zespół Szkół Spożywczo-Gastronomicznych, Warszawa
Zofia Kułakowska
Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta w Poznaniu
Oliwia Lis
Powiatowy Zespół Szkół Ponadpodstawowych w Serocku
Marta Lisiewicz
Zespół Szkół im Michała Konarskiego
Agata Malinowska
Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi
Dawid Pawłowski
Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi
Alicja Piwowarczyk
Zespół Szkół Zawodowych nr 4 im. Adama Chętnika w Ostrołęce
Weronika Stefańska
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 w Warszawie
Damian Ścięgaj
Zespół Szkół Zawodowych nr 4 im. Adama Chętnika w Ostrołęce
Kamil Śmietański
Zespół Szkół Turystyczno-Gastronomicznych w Mińsku Mazowieckim
Marta Wachnicka
Zespół Szkół im Michała Konarskiego
Karol Wajda
ZSEG im.J.Piłsudskiego Tarnów
Andrzej Walecki
Zespół Szkół Ponadpodstawowych im. Gen. W. Sikorskiego, Pomiechówek
Jakub Wysocki
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2, Warszawa
Gotowanie zamienia się w sztukę

Uczeń zamienia się w mistrza

Akademia Mistrzów Smaku by Belvedere, przyjmuje pod swoje skrzydła najzdolniejszych młodych ludzi, kształcących się na kierunkach gastronomicznych.

Misja Akademii

Misją Akademii Belvedere jest pomaganie najzdolniejszym młodym ludziom w rozwoju ich talentu i pasji jaką jest sztuka kulinarna na najwyższym światowym  poziomie.

Wizja przyszłości

Wierzymy, że nasze wsparcie pozwoli uczniom rozwinąć skrzydła. W ten sposób wykształcimy prawdziwych Mistrzów Smaku, będących kreatorami kulinariów w Polsce i na świecie.