Organizacja

Rocznik 2024/2025

Doskonałe warunki do nauki

Terminarz warsztatów

W roku akademickim 2024/2025 zaplanowano 15 całodniowych warsztatów kulinarnych.
Każdy z warsztatów składa się z warsztatu kulinarnego (6 godz.) z trenerem Akademii, a także z wykładu z ekspertem (2 godz.) i odbywa się w godz. 10.00-18.00 (prosimy o przybycie pół godziny wcześniej w celu przygotowania się do zajęć: przebranie się w kitle, podpisanie listy obecności).

Inauguracja roku akademickiego oraz warsztat nr. 1

14 października 2024

Restauracja Belvedere

UROCZYSTA INAUGURACJA ROKU AKADEMICKIEGO

WARSZTAT KULINARNY:
Ryby i owoce morza
Prowadzący: Tomasz Łagowski

 

Tomasz Łagowski
Trener Kulinarny
Paweł Gruba
Ekspert Akademii
Michał Iwaniuk
Trener Kulinarny
Poprzedni
Następny

Warsztaty nr. 2

30 października 2024

Academy of Pastry Arts

WARSZTAT KULINARNY:
Podstawowe kremy i ciasta
Prowadzący: Michał Iwaniuk

WARSZTAT EKSPERCKI:
Food cost
Prowadzący: Paweł Gruba

Warsztaty nr. 3

26-27 listopada 2024

Unilever Food Solution

WARSZTAT KULINARNY:
Menu przyszłości

Prowadzący: Marcin Szachowicz

WARSZTAT EKSPERCKI:
Wprowadzenie technologiczne do menu przyszłości

Prowadzący: Elżbieta Gizińska

Marcin Szachowicz
Trener Kulinarny
Elżbieta Gizińska
Ekspert Akademii
Poprzedni
Następny
Michał Karadżow
Trener Kulinarny
Katarzyna Bosacka
Ekspert Akademii
Poprzedni
Następny

Warsztaty nr. 4

6 grudnia 2024

Atelier Chefs Culinar

WARSZTAT KULINARNY:
Kuchnia roślinna

Prowadzący: Michał Karadżow

WARSZTAT EKSPERCKI:
Bez cukru, bez tłuszczu, bez glutenu, bez laktozy, a może bez sensu? Jak czytać etykiety i wybierać diety?

Prowadzący: Katarzyna Bosacka

Warsztaty nr. 5

17 grudnia 2024

Akademia Czekolady Callebaut

Warsztat cukierniczy:
Sztuka pracy z czekoladą

Prowadzący: Michał Iwaniuk i Kamil Szulc

Michał Iwaniuk
Trener Kulinarny
Kamil Szulc
Trener Kulinarny
Poprzedni
Następny

Warsztaty nr. 13

8 maja 2023

Atelier Chefs Culinar

Warsztat kulinarny: kuchnia polska i BBQ
Prowadzący: Adam Chrząstowski i Artur Musztyfaga

WYKŁAD EKSPERCKI: Jak gotować, żeby nie zwariować? Czy sezonowość, zero waste, prostota i ekonomia w kuchni rzeczywiście mają sens?
Prowadząca: Katarzyna Bosacka

Adam Chrząstowski
Trener Kulinarny
Artur Musztyfaga
Trener Kulinarny
Katarzyna Bosacka
Ekspert Akademii
Kliknij tutaj
Poprzedni
Następny
Doskonałe warunki do nauki

Miejsca

Akademia Mistrzów Smaku by Belvedere zapewnia idealne warunki do rozwoju studentów. Dzięki współpracy z liderami organizacji specjalistycznych szkoleń kulinarnych oddajemy do dyspozycji studentów nowoczesne studia kulinarne dopasowane do tematyki warsztatów.

Restauracja Belvedere

Ul. Agrykoli 1 w Warszawie, wjazd od ulicy Parkowej

Atelier Chefs Culinar

Chefs Culinar
ul. Kulinarna 6 w Wiskitkach

Studio Aruana

Hotel Narvil Conference & Spa

ul. Czesława Miłosza 14A
w Serocku

Chef’s Table by Ernest Jagodziński

ul. Wyspiańskiego 26 w Poznaniu

Warsaw Academy of Pastry Arts

Ul. Wiejska 13A w Pruszkowie

Akademia Czekolady Callebaut

ul. Nowy Józefów 36 w Łodzi

wiedza zdobywana w praktyce

Realizacje

Studentom Akademii dajemy również możliwość uczestniczenia maksymalnie 2 razy w miesiącu w największych i najbardziej prestiżowych realizacjach cateringowych, będących oprawą spektakularnych eventów, gali, bankietów, konferencji i innych wydarzeniach. Terminarz będzie podawany na bieżąco z wyprzedzeniem.

Belvedere Catering

Centrum produkcyjne Belvedere Catering
Ul. Raszyńska 13 w Piasecznie